Do državnih prvakov skozi naš objektiv

Marsikdo, ki je včeraj ostal doma, ker je zunaj lilo, vremenarji pa so enako vreme napovedovali tudi za Primorsko, ni mogel verjeti, da smo državno prvenstvo v Portotožu spremljali suhi. Piko na i je postavilo še pozno popoldansko sonce. Vreme se je pravzaprav popravilo tik pred tekmo, ki sta jo dobila Manca Notar in Rok Puvar. O razpletu smo že pisali v novici, tu pa objavljamo še fotoreportažo …

Foto: Tomaž Košir
Na SUP tekmah ni veliko foto priložnosti za gledalce na kopnem, velikokrat ujamejo le start in cilj, vmes pa so tekmovalci predaleč, ali za kakim vogalom. Včeraj so linijo ponavljali dvakrat, zato so jih gledalci tudi videli večkrat, še posebej atraktiven pa je bil prihod v cilj, tik ob plavajočem pomolu. Na sliki je Rok Puvar, ki ga spremljata fotografinji Tjaša in Mojca. Tudi oni dve beležita zgodovinski trenutek – prihod prvega slovenskega državnega prvaka v deskanju z veslom skozi cilj. (Foto: Tomaž Košir)

V galeriji fotografij smo se sicer osredotočili na podobe državnega, a smo seveda vključili tudi nekaj trenutkov iz kategorij odprtega prvenstva. To je potekalo istočasno, na istem tekmovalnem polju, tako, da so se tekmovalci med seboj pomešali. To je tudi čar takšnega tekmovanja, saj so se rekreativci na napihljivih in allround trdih deskah lahko poskusili kosati z najboljšimi v državi. Nekaterim je to uspelo bolj, drugim manj. Ker pa na mladih svet stoji, smo na koncu pokazali še delček njihove zgodbe z večernega sprinta.

Diskusija


Pojdi na vrh