Pravila in pogoji uporabe spletnega mesta

Lastnik domene in spletnega mesta supmagazin.si ter založnik vsebin je FRM d.o.o., Freemedia Komunikacije, Stegne 7, Ljubljana.

Avtorske pravice
Vsa besedila, fotografije, videoposnetki in morebitna druga avtorska dela, objavljena na strani supmagazin.si, so avtorsko zaščitena. Brez pisnega soglasja založnika je vsebine prepovedano kopirati, poobjavljati in drugače uporabjati, razen za izključno osebno uporabo. Za uporabo na družabnih omrežjih, tudi na osebnih profilih, je dovoljena le objava povezav (linkov), ki vodijo direktno do vsebin na straneh supmagazin.si. Nepooblaščeno kopiranje vsebin s spletnih strani supmagazin.si in nato nalaganje/objavljanje teh na družbenih omrežjih, velja za poobjavo in s tem za kršenje avtorskih pravic. Pridržujemo si pravico do prijave vseh kršitev in kršiteljev.

Zunanje vsebine
Supmagazin.si na svojih straneh prikazje tudi nekatere vsebine, ki niso shranjene na strežnikih v sistemu supmagazin.si, pač pa so v strani supmagazin.si le vgrajene (Instagram, Youtube itd …). To pomeni, da se prikazujejo vsebine, ki niso nujno v lasti uredništva supmagazin.si, je pa njihov avtor dovolil vgradnjo, deljenje in javno prikazovanje s sistemom vgrajevanja (embed). Avtorske pravice teh vsebin so urejene na njihovih izvornih straneh, uredništvo supmagazin.si pa ne na vsebine in ne na pravice tudi ne more vplivati.

Instagram zbiralnik
Sistem supmagazin.si v realnem času filtrira objave fotografij na platformi Instagram in izbira tiste z oznako (hashtag) #supmagsi. Na vsebino teh objav uredništvo supmagazin.si ne more vplivati, saj #supmagsi lahko uporabi vsak uporabnik Instagrama. Seveda znotraj pravic in pogojev, ki veljajo na platformi Instagram. Uredništvo lahko po svoji volji blokira prikazovanje objav določenega Instagram uporabnika na straneh supmagazin.si.

Komentiranje objav
Uporabniki strani supmagazin.si lahko komentirajo objavljene članke. Uredništvo supmagazin.si ima pravico izbrisati oziroma blokirati komentarje, ki so po mnenju uredništva neprimerni. Za tehnično izvedbo komentiranja supmagazin.si uporablja zunanjo platformo, na tehnično delovanje katere nima vpliva, ima pa kontrolo nad vsemi podatki, ki jih uporabniki na to platformo posredujejo preko supmagazin.si.

Dostopnost strani
Spletne strani supmagazin.si so praviloma dostopne 24 ur dnevno, vse dni v letu, zaradi tehničnih razlogov pa je lahko vsebina občasno delno ali v celoti nedosegljiva.

Odgovornost
Dejavnosti, ki jih opisujemo, so lahko tvegane, zato nikogar ne spodbujamo k početju česarkoli, pri čemer bi se lahko poškodoval ali bil oškodovan, ne glede na to ali se tveganja zaveda ali ne!

Uporaba piškotkov

Spletno mesto supmagazin.si uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naše spletno mesto lahko odloži v brskalnik vaše naprave, da si ta zapomne vaše nastavitve ali, da vanje beleži podatke o obiskih naše strani.

S piškotki, ki beležijo obiske dobimo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče naše spletno mesto in kaj ga ob teh obiskih zanima. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, omogočajo pa izdelavo splošne anonimne statistike. Ta nam pove koliko različnih ljudi (različnih IP-jev) si je ogledalo našo stran, kaj jih je najbolj zanimalo, koliko časa so povprečno ostali na našem naslovu in podobno …

Za te podatke skrbijo piškotki aplikacije Google Analytics.

Na ta način lahko ugotovimo, katere vsebine so bralcem bolj zanimive in temu sledimo z uredniško politiko, s tem pa izboljšamo tudi vašo uporabniško izkušnjo. Poleg tega statistika obiskanosti pomaga k odločitvam oglaševalcev, da na naših straneh oglašujejo, s tem pa omogočajo naše delo.

POZOR! Svoj internetni brskalnik lahko nastavite tako, da ta zavrača nameščanje piškotkov ali pa vas vsakokrat opozori, preden shranite piškotek.

web-cookies

Pojdi na vrh