Sedaj je uradno: Manca Notar je na Starboardu

Ko smo pred kratkim že pisali o novostih pri ekipnih barvah slovenskih tekmovalcev, nismo hoteli govoriti o še neuradnih prestopih. Mnogi so vseeno uganili, da gre pri močnih rokah s konca novice za Manco, sedaj pa lahko potrdimo, da je naša najboljša suparka rumeno barvo dejansko zamenjala za modro.

Foto: Marko Notar

Manca je bila sicer članica naishove mednarodne ekipe skoraj od začetka svoje kariere, prišel pa je čas za nove začetke in s tem nove izzive in tudi možnosti. Mednarodna “sanjska” starboardova ekipa (Dream Team) je tako dobila še eno odlično modro dirkačico, na domači sceni pa se Manca seli v nov klub, uganili ste – Tiki Team. Pri veslih bo, kot kaže, uporabljala Quickblade, izbiro marsikaterega vrhunskega veslača.

“Mislim, da imam v tem trenutku najboljšo možno opremo. Tudi vesla, ki mi jih ponuja Jim Terrel so odlična. Na osnovi vsega tega mi ne bo več treba razmisljati o faktorju opreme pred tekmovanji, pač pa se bom lahko popolnoma ostedotočila na dirko in izstisnila maksimum. Seveda pa bodo šele tekme pokazale ali sem se čez zimo res dobro pripravila. Letos je moj plan Eurotour, Pacific Paddle Games, Gorge Paddle Challenge in seveda krona letošnje sezone – svetovno prvenstvo na Fidžiju,” nam je zaupala Škofjeločanka, ki danes odpotuje na Havaje, natančneje na Maui. Tam se bo čez teden dni udeležila osme ponovitve tekme OluKai Ho‘olaule‘a (Maliko Downwind Run).

Diskusija


Pojdi na vrh