8 Inch Opomba E Solar plexus Čakro, Motnega, Quartz Crystal Petje Skledo Za Meditacijo, Jogo Zdravljenje

€23.87

Na seznam želja

trgovina

Opis izdelka


Pls Opomba

1.Zato, ker različne države carinski pravilo je drugačen.v Cutom Dajatve Zaračuna po lokalni Meri,prodajalec ne zavezujejo, carine, to je plača kupec. 2. Lahko nudimo kristalne pojoče posode velikosti od 6inch do 24 palca, in vse ton C D E F G A B ,če imate kakršna koli vprašanja,vljudno prosim, kontaktirajte me, rad bi, da citiram vas asap.

O Kristalne Pojoče Sklede

Quartz crystal petje skledo proizvaja visoko čistega quartz crystal, to je odlično orodje. -Kristal petje bowl je iz 99.998% čistih kristalno Lepo, Jasno, Globoko, Neverjetno in Bogato Resonanco, Vibracijsko z močjo, da meditacija. - Odlično Darilo Za Meditacijo,Molitev,Joga,Sprostitev. - Kristal petje bowl je izbrana ena za drugo, preden zapustijo tovarno.vam lahko zagotovimo, da boste zadovoljni z našimi kristalne pojoče sklede.

O Čakra

-Opomba C:energije Muladhara nam omogoča, da izkoristimo poguma, iznajdljivosti in volje do življenja med poskušajo krat.To nas povezuje z duhovnim energije naših prednikov, njihove izzive in svoje uspehe. -Opomba D:druga čakra je središče občutek, čustvo, užitek, čutnost, intimnosti in povezave. -Upoštevajte, E:dar to čakro je začutil svojo osebno moč, da lahko zaupajo, odgovoren in zanesljiv. -Opomba F:je središče vaše globoke vezi z drugimi ljudmi, vaš občutek za skrb in sočutje, vaša čustva, samo-ljubezen, altruizem, radodarnost, prijaznost in spoštovanje. -Opomba G:dar to čakro, je sprejemanje svoje izvirnosti, da izrazijo svoje pristni glas in govor svojo resnico. -Opomba:iluzije in za dostop do globlje resnice - da vidimo onkraj uma, onstran besed. -Opomba B:ni intelektualne vedo, na ravni sedmo čakro, ampak tam je mir, radost in globok mir o življenju.

Kako Igrati

1.eno bi bilo treba vzpostaviti 3 straneh skledo , v pokončnem položaju, 2.Uporabite antilop, napadalec ali gumijastim kladivom nežno tapnite skledo površine blizu ravno zgornji rob。 3.nato "sledite zvok okoli skledo z napadalec ali kladivom,krepitev trajanje opomba:Metode trenja točk je naprej(v smeri urinega kazalca) in obratno (v nasprotni smeri urnega kazalca),

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Paket Vključuje 1pc kristalne pojoče sklede ,1pc mallet,1pc o-obroč
Glasbeno Noto E Opomba
čakra Solarni Plexus
Pribor 1pc mallet in 1pc gume O-obroč
Poreklo CN(Izvora)
Opomba E Opomba
Premer (cm) 20 cm
Uporaba
Ton Število 10
Teža (kg) 2.2
Blagovna Znamka KVKA
Frekvenca Naključno
Številka Modela 8E

Podobni izdelki