Italijanski Fabiano 12pcs Dopisnica Akvarel Papir, Bombaž, 300 g Srednje Grobe Akvarel Fabriano Slikarstvo

€3.98

Na seznam želja

trgovina

Opis izdelka


Način Plačila

1. Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na www.supmagazin.si, kot so Alipay, kreditne kartice,v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Alibaba, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Dostava

1.Ko bomo prejeli vaše naročilo, informacije in znesek za plačilo, običajno traja nas 2-5 dni za dokončanje dobave in posodobitev logistiki sledenje podatkov v sistem.Vendar pa je zaradi nekaterih dejavnikov in regionalnih vprašanj, ki lahko povzroči zamudo pri dostavi, upamo, da boste lahko razumeli.Tranzitni čas je običajno 15-40 dni, prosimo, bodite potrpežljivi.

2. Če potrebujete hitrejši transport logistika način, lahko izberete druge načine, se obrnite na nas.

3. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

4. Če ne boste prejeli paket v običajnem tranzitni čas(15-40 dni),prosimo, da nas kontaktirate, bomo ravnali z njim in se odzivajo na vas, v 24 urah.

Stik z nami

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas prosto, bomo odgovorili na vaša vprašanja ASAP

Smo popolnoma zagotovilo naše artikle.Vse elemente, ki so v popolnoma novem stanju, razen če ni določeno v opisu.Ampak, če ste prejeli izdelke s kakovostjo vprašanje,prosimo, da nas kontaktirate preko masaža center v www.supmagazin.si.Bomo za povratne informacije ASAP.

Povratne informacije

1. Mednarodni Kupci, Prosimo, Upoštevajte: Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali ladijskega stroškov.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Slikarstvo Papirja
Velikost 105*155mm
Slikarstvo Vrste Papirja Kitajsko Slikarstvo
Številka Modela 56465465456

Podobni izdelki