Jianzhan Tenmoku Glaze Tea Cup Keramika Chawan Modra Redkih Nebo Oči Vzorec Ročno Kitajski Porcelan Najboljše za Čaj Slovesnosti

€22.82

Na seznam želja

trgovina

Opis izdelka


Jianzhan Tenmoku Glaze Tea Cup Keramika Chawan Modra Redkih Nebo Oči Vzorec Ročno Kitajski Porcelan Najboljše za Čaj Slovesnosti Vrste Opomniki:

Uporablja Tradicionalno Kitajsko in Song Dinastije je peč spremembe craftmenship, vsak del je seveda nastala v peči pod visoko temporature okoli 1300 stopinj, tako da vsak dela ni popolnoma enak, pls prosimo, dovolite majhna razlika, če vas moti to, pls prosim, da nas kontaktirate za pravi photoes, preden bi, hvala!Vzorec je seveda nastala v peči pod visoko temporature okoli 1300 stopinj, vzorec ni drawed na pokal, vzorec ne bi izginila za vedno, v nasprotju, če vi raba to teacup do nekaterih št.od časov, njen vzorec barve bi se spremenilo, to je fantastično.

Opisi: Pogoj :popolnoma novo Velikost : Ø za 8,8 x 5.4 cm / Ø3.46" x 2.13" Kapaciteta : 100 ml/3.4 oz se Uporablja bolj pogosto - Čaj, Matcha, Kava, Vino, Voda Klasično dekoracijo: Doma, v Pisarni, Klub, dnevna soba, Aperitiv, Kuhinja Colletable & Dragocen –Jianzhan je ne samo dnevno potrebne, ampak tudi vintage Obrti, Več uporabe in bolj visoko vrednost, gre z potrdilo.

Opise Artiklov :

Jianzhan je tea cup/sklede iz porcelana, pokrit z železno glaze imenuje Tenmoku glaze, in to je bilo značilno obliko.Znana je od Kitajske Dinastije Song(960-1279), v tistem času, jianzhan je uporabljal le za Kraljico in Plemenito.Naprej Maj 23, 2011, peči, gradnja in streljanje tehnologija je bila vključena v tretjo serijo mednarodnih nesnovne kulturne dediščine.V Sep.2017 BRICS Srečanje, Jianzhan so bili dani kot nacionalni darila za voditelje držav udeležbo na sestanku.

Jianzhan Vrednost 1. Jianzhan ima učinek mehčanja vode in žive vode, in izboljšati okus čaja; 2. Ohraniti toploto shranjevanje za dlje časa in izboljšanje alkalnost čaj, juha, zagotavlja boljši okus čaja.In lahko spodbuja in izboljša aromo čaja; 3. Ohranjanje in hrambo; 4. Sprememba barve po uporabi: čaj ali voda je imbibed za Jianzhan.Samo ne uporabljajte in obrišite s krpo,barva se spremeni drugi slog

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Oblika Drugo
Vrsta Čaj Skledo
Funkcija mehčanje vode, ohraniti toplejše, čaj bo boljši okus
Blagovna Znamka MOZHAN
Velja splošno Čaj, Matcha, Kava, Vino, Voda
Ime pokal pesem
Uporaba pitje, zbiranje, urejanje
Tehnika Pod Steklom
Poreklo Kitajski Skodelice
Model JZ081111-29
Keramični Tip Porcelan
Primeren za Čaj Vrst rishi čaj,republika čaj,malina listov čaj itd.
barve modra
Material Keramični
Glasnost 100 ml/3.4 oz
ročno V obrti je bil podedoval od Song dinastije, nekaj človek lahko bi ga zdaj

Podobni izdelki