DESET Enota Pralni Mišični Stimulator EMS Telo Akupunktura Hujšanje Massager 16 Blazine Digitalni Terapija za Hrbet Vratu Zdravstvenega Varstva

€4.67

Na seznam želja

trgovina

Opis izdelka


Smo NAS vtič , EU plug za nas.Za druge priključite , se morajo stranke Nastavite adapter.

Spoštovani kupci, Smo doživeli na dropShipping Naročil za dolgo časa.Smo experence na print LOGO OEM storitev in da slepi dropshipping za hitra dostava.

Značilnosti: Si dal 2 kanali-A in B se lahko uporablja za zdravljenje različnih delov telesa hkrati.Izberete lahko kateri koli od zdravljenja načini Ramo/pas skupno gumb/stopala) Izdelek je zasnovan posebej za zmanjševanje bolečine v mišicah.Aparat lahko proizvajajo zdravljenja učinek predvsem na bolnike, ki trpijo bolečine v vratu, hrbtu, ledij in različnih sklepih.Izključno dsigned program je sestavljen iz različnih valov skozi altemative cpmposition, ki daje občutek ročna masaža z roko.Mehko in nežno impulz lahko izboljša krvni obtok in spodbujajo glavni in zavarovanje poti sprostil in daje poseben učinek na sprošča utrujenost.Uporabite JR-309 impulz massager za: Togost ramenih.Paralysisof perifernih živcev.Okrevanje utrujenosti.Izboljšuje krvni obtok neuralgia.Postopno sproščanje mišične bolečine Ukrepi: 1. Ta izdelek uporabljajte; prosimo, priložite dve obliži za isto osebo, je koža hkrati.Nato znova vklopite, drugače ne moreš masaža, in elektrod blazine ni treba, da so postavljeni simetrično.Če obliž ni priključen ali samo objavljeno; naprava samodejno zazna obremenitev; če je ne vstavite na enem koncu, se bo samodejno ugasnil po 5 sekundah. 2. Ne pozabite, da dveh kosov elektrod niso električno povezani, tako da preprečite kratek stik po medsebojni stik. 3. Zaradi različne občutljivosti kože različnih delih človeškega telesa, občutek in intenzivnost dve obliži se lahko razlikujejo; 4. Elektroda obliž dveh elektrod, naj ne dajejo preveč tesno skupaj.Dve elektrodi, bi moral biti dani na isti strani telesa (sprednji in zadnji del prsnega koša, ne sme uporabljati).Tehnični podatki: 1. Napetost: 110V-220V 2. Nazivni delovni čas: 30mins Paket Vključuje: 1) Massager * 1 2) Elektroda blazine * 16 3) Kabel USB * 1 4) Napajalnik * 1 5) Angleški Uporabniški Priročnik * 2 6) Priključni kabel * 2 (2-način in 4-way) 7) Copate / Rokavice / Nogavice / Bracers (kot vaši izbiri) Toplo Nasveti: 1. Navodila v ruščini lahko pošljete po e-pošti, prosim, pustite nam svoj E-poštni Naslov, ko oddate naročilo, kakršnakoli vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli, mi bi poskušali naše najboljše za vas, hvala vam! 2. Za ruske Kupce: ruski poštni urad zahteva, da preverite ime in priimek stečajnega upravitelja, tako da vljudno prosim, povejte nam vaše ime in priimek (tri besede, ime, drugo ime in priimek) za zagotovitev, da je dobro.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Digitalni terapija stroj Deset Akupunktura
Lajšanje Bolečin Ems Akupunktura, Masaža Telesa
Certificiranje CE
Uporaba Telo
Tip Vtiča EU Plug
Impulz deset Akupunktura Akupunktura, Masaža Telesa
Tens Stimulator Mišic Impulz tens Terapijo Akupunkture
Blagovna Znamka Vieruodis
Standardna Napetost 220V
DESET masaža Mišice Terapija Massager
Elektronski Stimulator Impulz Električna Terapija Massager

Podobni izdelki