Voda leak senzor, detektor, Pametni dom daljinski alarm senzor vode WiFi povezave Tuya in Pametno Življenje mobilni telefon APP sprejem

€73.11

Na seznam želja

trgovina

Opis izdelka


Voda Leak Senzor Značilnosti Izdelka

1.Oddaljen Zaslon Zagotavlja 24-urno spremljanje.lahko preverite, ali prepuščanje vode ali prekoračitev accurs v vseh mestih, kadarkoli in kjerkoli preko app. 2.Hitra Obvestila Hitra obvestila pritisni in telefon takoj, ko uhajanja ali prekoračitev je bila odkrita.Vodenje ste obveščeni ves čas. 3.Opozorilo Opozorilo Kadar prepuščanje vode ali prekoračitev je bila odkrita.to bo poslal opozorilo, da vas opozori, da prepuščanje vode ali prekoračitev poteka nekje. 4. Nivo Vode Se Je Spomnil, Ko je nivo vode nižje ali višje od nivoja vode omejitev,jo bo opozorilo, ki vas opomni. 5.Nizkonapetostni Opomni Ko je baterija skoraj prazna,se bo spomnil, ali jo želite zamenjati baterije. 6.Naprava Delitev Delež dodanih senzorji z družino ali prijatelju,tako da lahko tudi spremlja aktivnost vode, ko ste zunaj.

Voda pušča alarm detektor

Senzor lahko zazna, ali obstajajo prepuščanje vode na mesto montaže.Če je ugotovljeno, informacije, bo potisnilo na telefon takoj.

Uporaba Wi-Fi, Ne hub je potrebno

Senzor uporablja Wifi za komunikacijo s strežnikom za podatke.Tako dolgo, kot je wifi omrežja, priključenega na Internet doma, lahko izpolnjuje pogoje vgradnje.

Tuya in Smart Life APLIKACIJO Oddaljeno Spremljanje

Opozorilo informacije in evidence senzorjev, so vsi shranjeni na strežniku.Ta oblika nam omogoča, da spremlja, ali je voda v doma ali v pisarni, iz katerega koli kraja skozi pametni telefon.In lahko tudi delijo informacij o nadzoru naprave do druge.

Nizko porabo energije

Poraba energije senzorja, ki je v stanju pripravljenosti, je zelo majhna, in dve LR03 AAA baterije, ki se lahko uporablja za eno leto.In ko zazna, da je baterija skoraj prazna, se bo spomnil, ali jo želite zamenjati baterijo preko alarmnih sporočil.

Delovni Načelo

Ko sta noge detektorja je bil obdan z vodo, opozorila, obvestila bodo posredovana v telefon, se zaveda, vode prepolno v času, zmanjšanje poplave tveganja.

Tuya in Pametno Življenje APP Remote Control

Mobilna APLIKACIJA za nadzor, priključen na omrežje preko Wi-Fi/3G/4G/5G, Daljinski upravljalnik kadarkoli.Ko senzor zazna iztekanje, je takoj potisne sporočilo na svoj mobilni APP

Multi naprava za namestitev podpore

1, katere Koli lokacije z 2,4 GHz Wi-Fi, pokrov je mogoče namestiti 2, na Splošno, 2,4 GHz Wi-Fi, lahko namestite stabilno komunikacijo v 400ft.(glede na moč zavetje, seveda) 3, lahko uporabljate vaš mobilni telefon, da test signal intenzivnosti.Če imate več kot 20% signal intenzivnost, jo lahko namestite.Poleg tega, 5GHz je krajši od 2,4 GHz, tako dolgo, kot vam, da se prepričate ali uporabljate 2,4 GHz Wi-Fi test 4, Koliko tipala, ki so priključena na domu je odvisna od zmogljivosti omrežja Wi-Fi usmerjevalnik

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


APP1 tuya smart
Brezžična Vrsta Wi-Fi 2,4 GHz
Ime izdelka WIFI Leak Senzor
APP2 smart življenje
Baterija LR03-1,5 V/AAA
Številka Modela W06

Podobni izdelki