Nova Električna Enota Digitalne lemilo Postaja Temperaturni Regulator Kompleti za HAKKO T12 Ročaj DIY kompleti LED vibracije stikalo

€9.57

Na seznam želja

Orodja

Opis izdelka


Električna Enota Digitalne lemilo Postaja Temperaturni Regulator Kompleti za HAKKO T12 Ročaj DIY kompleti w/ LED vibracije stikalo in Zlitine lupini preberite opis preden je red!Ta izdelek ne vključujejo napajanje!imamo jasen opis in clear photo (označite ne vključujejo napajanje), ko izberete izdelek!če potrebujete napajanja,lahko odredi, da poleg tega,da je fit naši lupini, in bodite pozorni,prosimo bi dal, da na pravi način, tako kot naši foto takole !

Prosimo, preberite opis preden je red!Komplet je DIY izdelka, T12 nasvet bo drugačen od naključnih nakup, T12 nasvet se lahko uporablja za HAKKO T12 ročaj, zagotavljanje kakovosti, kupci lahko prepričani, da kupite.Smo DIY kompleti, ne kompleti proizvaja z HAKKO.Nova prihod nasveti so spremembe nov paket!izdelek je isto, zagotavljanje kakovosti!Ta izdelek ne vključujejo napajanje!

če potrebujete napajanja,lahko odredi, da poleg tega,da je fit naši lupini, in bodite pozorni,prosimo bi dal, da na pravi način, tako kot naši foto takole !

Opomba:

Prosimo, pripravite Izolacija odbor za sebe, če izbiri aluminij zlitine lupina in napajanje skupaj,ker če se ne uporabljajte Izolacija odbora,napajanje dotik aluminija lupine,to morda lahko prekine(lupini in napajanje je tudi kovinska) Nov prihod!Kliknite na fotografijo, preberite opis preden je red!NAŠE DIY kompleti so spremembe nov paket ,vendar pa je tudi novih 2017 novo različico,prosim, ne skrbite o tem!Paket uvrstitev kot glavna fotografija prikazuje vse diy kit,ne vključujejo nove 24v 4.5 napajanje,se lahko odločite, da poleg!Ampak, Če si le izberite 24V 4.5 napajanje preklapljanje, transform,paket, samo del, ki ga izberete, ni DIY kompleti! To je Aluminij zlitine shell: Problem moč:

Če izdelek ni druga uporaba problem, vrednost več stopinj - več deset stopinj temperature skoki so na splošno napajanjem, naši proizvodnji uporabo uporabili originalen Apple moč,predlagane uporabe kakovostnih blagovnih znamk proizvajalcev prave moči, kot so Tajvan resnično Pomeni Tudi moč ali Apple moč!

Ta izdelek ne vključujejo napajanje, predlagam, da poskusite uporabiti T12 Napajanje poraba, kot so fotografije, dodam in priporočljivo, da uporabite moč 19V-24V laptop stikalni napajalnik, tiskalnik dobave ali shranjevanje baterije!Opomba!!!Angleški priročnik na naslednje dnu!Dragi prijatelj,ta izdelek je 2017 novo različico,novi prihod spajkanje odbor je Različica, F ali G!Opozorilo:Pred test stroj, se prepričajte, da ste pravilno linijo, pozitivni in negativni, sicer ogrevanje jedro mora biti segreta na rdeče in gorijo,lahko vidite naslednje angleški priročnik !Mi bomo poslali T12 Spajkanje Nasvet T12-K in, če želite, druge nasvet v naslednjo fotografijo,lahko levo sporočilo za mene!Mi bomo poslali, da za vas(namesto standardnih T12-K tip)! Če želite več dodatnih nasvetov,lahko kliknete v naslednje fotografije!Nov prihod popust na debelo nasvet: 5pcs/veliko ,kliknite na fotografijo in postavite naročilo,vam bomo poslali paket, ki ga izbira 2017 Novo različico (4 barve neobvezno Modra, Rdeča, Zelena, Bela ) Ta izdelek je DIY Kompleti, kupci potrebujejo za lastno varjenje.DIY tveganja, novice kupiti previdno, Če je človek škodo, mi ne prevzema odgovornosti, Hvala za razumevanje.LED so 3 barve: Modra,rdeča,zelena,lahko izbira barvo, ki jo želite!Ta element lahko uporabite v T12 T2 T13 T15 ogrevanje jedro.auto spanja, kroglični ležaj vibracije.Modra svetloba bela besedo.Diy Kompleti Opisi: 1. T12 digitalni temperaturni regulator (vibracije stikalo + LED + gumb) Vhodna napetost: 12V-24V Temperatura nastavitveno območje: 200C-450C Največja Moč: 75-vatne žarnice 2. T12 Spajkanje Nasvet obliko-k 3. T2 / T12 ročaj (907 ročaj konverzija), 4. T2 / T12 notranje cevi nosilec kompleti 5. silikonski 5 Jedro kabel , dolžina kabla: 100~110 cm 6. Spajkalna postaja likalnik 5 jedro letalstva plug 7.tok 8.na primer s spajkanjem 9.Aluminija lupine 10.Drugi kabel/dodatki (kot slika prikazuje)

Controller parameter nastavitev načina:

(Privzeto je nastavljeno, ni posebnih zahtev vas prosimo, da ne nastavite naključno)

Pritisnite in držite kodirnik gumba ne premaknete rarr start rarr vnesite parameter nastavitve načina:

Tam so 12 menijev na voljo za namestitev,P00,p01 ribje,P02,P03,P04,P05,P06,P07,P08,P09,P10,P11.Digitalni zaslonski meni je 1,5 sekunde,in nato samodejno prikaže ustrezne parametre ta meni,hkrati zavrtite v levo dajalnika je zmanjšala,prav je povečati,Pritisnite in samodejno shrani trenutno nastavitev parametrov.In nato se prikaže naslednji meni za 1,5 sekunde, in nato prikaže ustrezne parametre ta meni, in tako naprej.Ko so vsi parametri so nastavljeni tako, da samodejno preklopi v običajni način gretja.

Ker vsak nabor parametrov, da shranite enkrat, tako da lahko zaustavite kadar koli, ne da bi morali nastaviti vse parametre (kot so si samo želim, da nastavite p01 ribje, nastavite p01 ribje ko lahko zaprli in nato zagnati v normalnem načinu)

Element menija:

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Privolitev Spajkalna Konica(Standard tip) T12-k(ali lahko levo sporočilo za mene, da izbira eni kot na fotografiji)
če zaslon kažejo, 500 še enkrat preverite ročaj in vibracije stikalo, kot je naš priročnik ali video
Package Seznam 1xAs glavni slika prikazuje vse diy kit
če ste tudi, da napajanje to fit shell,in preberite opis v pravo smer
Stabilnost Temperature plus ali minus 10C
Druga opomba Prosimo, pripravite Izolacija odbor za sebe, če ta izbira!
Opomba Če ste izbira Napajanje le da,ne vključujejo DIY kompleti w/ shell
če T12 nasvet ne vstavljajte ali ročaj napačno priključite,se bo prikazal 500!
T2 / T12 ročaj (907 ročaj konverzija) Velja za T2 / T12 Serije Nasvet, privzeto je črne barve.
Temperatura Nastavitveno Območje 200C-450C
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka OSSIEAO
Vhodna napetost 12V-24V
Prosimo, preberite opis Ta izdelek ne vključujejo napajanje!
Vnos Voltagle 12V-24V
Številka Modela t12
Funkcija vključujejo na primer s spajkanjem in pretokom in Skupaj Zlitine lupini

Podobni izdelki