Nordijska Wall Art Minimalističen Slike Labirint Ženska Geometrijski Vzorec, Plakat Povzetek Wall Art Platno Slikarstvo Dnevna Soba Dekoracijo

€2.21

Na seznam želja

Doma Dekor

Opis izdelka


1. Cena je za en kos, vsako velikost ustreza različnih cen in drugačno sliko, prosimo, bodite pozorni, da izberete velikosti in slike. 2. Vsi izdelki ne vsebujejo nobenih slik ali dodatno meja, sliko razmerje bo treba prilagoditi glede na velikost, ki ste ga kupili (nekoliko stisnjen ali odrezana). 3. VSI izdelki so strokovno natisnjena s premijo barve visoke kakovosti nepremočljiva matte canvas, črnila, smo se odločili je kakovosten, okolju prijazen pigment črnila, ampak to je normalno za vseh tiskanih izdelkov, da imajo rahel vonj črnila. 4. Barve, ki jo vidite na vašem monitorju lahko blizu, kaj je natisnjena, vendar je zaradi razlik v barvo umerjanje monitorjev, a perfect match ni mogoče zagotoviti. 5. Vsak plakat je ročno rezane in meritev, je lahko napaka približno ±2 mm, ki ne vpliva na vgradnjo učinek.

1. Običajno elemente, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po prejemu celotnega plačila. 2. Prosimo poskrbite, da bo vaš poštni naslov, poštna koda pravilna.Ko je paket poslan, ne moremo spremeniti naslov ali druge informacije. 3. Logistika bo hitrost vpliva na zamude letala ali lokalni prazniki, itd.Če niste prejeli blago v času veljavnosti naročila, prosimo, obrnite na nas v času. 4. Če se zgodi, da premislite, ali v primeru, da vaše plakate prispe poškodovana, prosim, ne skrbite, preprosto obrnite na nas in bomo lahko več kot zadovoljni, da odpravite vse težave in skrbi.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Platno, Saj
Predmeti povzetek
Tehnika Spray Slikarstvo
Okvir No
Številka Modela AB284
Podporne Baze Platno
Blagovna Znamka Elegantno Poezija
Material Platno
Medij Vodoodporno Črnilo
Oblika Vertikalni Pravokotnik
Frame mode Brez okvirja
Je Pametno Napravo No
Obrazec Ločeno
Slog Sodobno
Original No

Podobni izdelki